Warning: Undefined array key "t" in /home/hagnosnl/public_html/index.php on line 72

Dienstverlening

Hagnos Consultancy vervult graag een scharnierfunctie tussen het wat en het hoe en opereert daarmee als intermediair tussen de bedrijfsvoering (de 'business') en de techniek (ICT). In rollen als proces- en/of applicatie-architect, business analist, informatie analist en ontwerper kan Hagnos Consultancy de meeste toegevoegde waarde bieden, de meest interessante vraagstukken oplossen, en de meeste waardering voor haar werk oogsten.

Hagnos Consultancy overziet een complex speelveld aan processen, organisatie en ICT ondersteuning binnen een organisatie die te maken heeft met een grote verandering. Dit overzicht wordt verkregen op basis van analytische vaardigheden, kennis en ervaring, maar ook vooral door te praten met de mensen.

Hagnos Consultancy functioneert goed in een rol als consultant (analist, architect) tussen de business en ICT. Met gedegen ICT kennis en ervaring om de technische kant te kunnen inschatten, en voldoende opnamevermogen en communicatieve vaardigheden om met de business te kunnen praten. Op dit vlak gaapt vaak een groot gat aan kennis, belangen en begrip. Juist daar is in projecten veel toegevoegde waarde te brengen door de business en ICT beter op elkaar af te stemmen.

In haar aanpak vindt Hagnos Consultancy het noodzakelijk om flexibel te blijven. Soms is het zaak om de tijd te nemen een goed concept neer te zetten, soms is snel en pragmatisch handelen het best. Er bestaat geen 'kookboek' met recepten die altijd tot succes leiden. Het gaat erom samen met de opdrachtgever te bepalen wat werkt. Daarmee is dan tevens een belangrijke stap gezet in zowel de communicatie als het verwachtingsmanagement. Een dergelijke aanpak vereist handelen naar inzicht, maar ook een 'no-nonsense' aanpak die goed past bij de cultuur in het noorden.

Hagnos Consultancy werkt in grote gegevensverwerkende organisaties die projectmatig bezig zijn met het vernieuwen van processen en bijbehorende ICT ondersteuning. Voorbeelden: overheden ((agentschappen van) ministeries, provincies, gemeentes), financiŽle instellingen (banken, verzekeraars), nutsbedrijven.


Hagnos Consultancy
Noorderstationsstraat 49
9716 AR Groningen

Telefoon: +31 (0)6 51552338
Fax: +31 (0)84 8386113
info@hagnos.nl

Rechtsvorm Eenmanszaak
KvK nummer 02096952
Ingeschreven 18-01-2007
BTW id nummer NL001416901B69
Rekeningnummer 54.28.61.259
  ABN AMRO Groningen